Egentligen är jag bara avundsjuk, men det förstod ni väl redan?

Det värsta med människor som Mogi är att de inte fattar att alla inte har så mycket pengar och ser konsumtion som den naturligaste sak i världen. Mogi verkar liksom inte fatta att hon är överklass.

Visserligen är jag ganska glad att jag inte är lika världsfrånvänd som henne men fan vad avundsjuk jag blir på alla dessa överklassungar som bara chillar runt och inte ens fattar att de gör det. De är befriade från allt:  riktiga bekymmer och dåligt samvete över att man saknar sådana.

En kommentar till “Egentligen är jag bara avundsjuk, men det förstod ni väl redan?”

  1. Det verkar faktiskt rätt skönt. På ett sätt. Slippa bekymmer och inte vara medveten om hur världen ser ut. Men samtidigt: så tomt och fattigt inuti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *