En bra grej.

En sak man inser när man kommer till ett nytt land och skaffar helt nya vänner är hur otroligt skönt det är att inte vara 15 år gammal längre. För även om det snackas skit om andra så är folk inte sådär äckligt falska längre som människor kunde vara i grundskolan. Och de som är falska har liksom ingenting för det, utan blir rätt snabbt illa omtyckta. Det är skönt att människor växer upp och blir mer mogna och framförallt snällare. De allra flesta människor är ju faktiskt godhjärtade i någon mening.

5 reaktioner till “En bra grej.”

  1. Ja, fy sjutton vad klasskamraterna på högstadiet kunde vara falska och utstuderat inställsamma mot dem som råkade vara högre upp i klassens hierarki. Jag hatade min högstadietid. På gymnasiet blev det mesta bättre, även om det fanns falska människor även där. Vill ändå tro på det goda i varje människa, är säker på att det finns där. Ibland måste vi nog jobba med att locka fram den sidan, i oss själva och i andra.

  2. Jag tycker att det blir ännu bättre ju mer tiden går. Tyvärr har jag dock märkt av en del sådant även nu, möjligen mer förfinat om man kan säga det om skitsnack.

  3. Tyvärr märker jag inte av någon större skillnad, finns gott om falska människor nu också. Men inga jag omger mig med längre, lyckligtvis. Så ja, det är väl skillnaden. Att det faktiskt GÅR att hitta en och annan som inte är så där falsk, men annars tycker jag faktiskt att det finns väldigt många av dessa falska typer som exempelvis snackar skit om en person i ena sekunden, för att vara supertrevlig mot denne sekunden den går in i rummet. Inte konstigt jag blir bitter ibland. ><

    1. Falska människors finns såklart, men jag upplever att det är betydligt mycket mindre förekommande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *