6 reaktioner till “En helt vanligt dag B/W.”

 1. Älskar hur melankoliska bilderna är. Måste säga att jag gillar det svartvita allt mer. Tror bestämt att du utvecklas och blir bättre och bättre.

 2. du vet väl att läppstift och eyeliner (som du har på i princip alla bilder, som jag orkade kolla igenom iaf) räknar som smink? och att lägga läppstift och eyeliner räknas som att sminka sig, och göra sig fin? (annars skulle du väl inte göra det, om du inte tyckte de va fint)

  tänkte angående att du skrev på bloggkommentatorerna att du går osminkad/ofixad varje dag, och på nästan alla bilder i din blogg…

  du såg inte ja den bilden, men någon hade svarat att det fanns någon bild där man kunde ana att du var osminkad, men då täckte du halva ansiktet med kameran.

  man kanske tycker att man inte fixar sig så mycket, och att bara lite smink är nästan som inget alls. Men lite gör stor skillnad, och diskussionen var ju just att Carolina skulle gå HELT fri från sånt. Inte ens lite rouge, som är i princip ingenting, men lyfter ändå upp ett helt ansikte. Så tänk innan du skriver att du alltid är helt ofixad, för så är det uppenbarligen inte.

  1. Jag är till exempel osminkad i ett av inläggen strax här under. Men ja, jag har nog överskattat antalet osminkade bilder på mig i bloggen (jag är osminkad vid de flesta fototillfällena, men ofta så fotar jag bara min outfit då). Fel av mig. Dock lite kul att du blir så upprörd.

 3. Kan inte du skriva ett inlägg om vad du tycker om det här med att 14-åringar tvingades skriva sexnoveller i skolan? Läste artikeln + alla blogginlägg om ämnet på Bloggportalen & suckade bara mer & mer, men orkar tyvärr inte skriva nåt om saken. Vore kul att se vad du har att säga om det. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *