En jävligt pissig dag.

Igår var en riktigt jobbig dag. Gick och la mig klockan sex dagen innan och sov typ tre timmar, och var dessutom lite bakis. Försökte ta mig ut och göra saker men var så jävla dum i huvudet och orkade verkligen inte.

När jag kom hem så grät jag en massa på grund av stor smärta och ensamhet. Ville bara ha närhet och omtanke. Tyvärr blev jag avbruten i detta av att barnens pappa dumpade barnen för tidigt, så jag fick passa dem. När mamman sedan kom hem så orkade jag bara inte och bröt ihop lite. Blev bjuden på ett glas vin och gick sedan ut på krogen där jag stannade på tok för länge samt blev antastad.

Herregud alltså, vissa människor fattar verkligen inte vinken när man liksom aktivt knuffar bort dem. Vad är felet egentligen? Vill träffa lite feministiska snubbar som fattar att ett nej är ett nej. Eller bara snubbar med lite vanlig jävla hyfs. Var finns sådana i Bryssel? Får börja gå på bögklubbar.

5 reaktioner till “En jävligt pissig dag.”

  1. Fy fan.

    Kom till Frankfurt och gå ut med mig! Jag au pairar också! Det är väl inte så långt? Eller? 🙂 Vi är ju praktiskt taget grannar! ;D

    Krams!

  2. Fan vad trist med sådana dagar. När jag bodde utomlands, långt borta från familj och vänner, blev det ganska många sådana. Men det känns så jävla häftigt när man tar ett steg tillbaka och tänker efter: ”Jag klarar faktiskt det här”. För övrigt vore det jättekul att få höra mer om din vardag där borta i Bryssel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *