En mycket bra debattartikel.

Herregud vad bra miljöpartiets debattartikel i DN idag var. Åsa Romson och Gustav Fridolin lägger sakligt fram vad de är intresserade av att samtala med regering om och var de står i dessa frågor.

Förutom att jag håller med miljöpartiet i typ allt som framförs så tycker jag att det är ett bra initiativ att på det här sättet lägga korten på bordet. Att klargöra att man är intresserad av samarbete, lägga fram sina idéer och sedan låta den andra parten besluta om de ska ta det till sig eller ej. Det är ett otroligt snyggt sätt att ställa krav på alliansen.

Det är såhär partipolitik ska skötas tycker jag. Det kändes jävligt fair helt enkelt och ger en frisk och ärlig fläkt i det totala dödläge som råder. Tack för det. Jag är stolt över att vara medlem i miljöpartiet.

3 reaktioner till “En mycket bra debattartikel.”

  1. JAG VET! Den var helt sjuk! Jag trodde innan jag läste den att jag skulle bli besviken över att de vill samarbeta med regeringen och tycka att det var ett dåligt beslut. Men efter att ha läst den känner jag bara att det är moget och ansvarsfullt!

  2. Röstade inte på Miljöpartiet, men måste tillstå att ni hittat två duktiga parti-företrädare i Romson/Fridolin:)

  3. Jag röstade på Miljöpartiet och sörjde länge efter Wetterstrand. Trodde inte att någon skulle kunna ta hennes plats. Nu vet jag att jag hade fel. Jag tänker rösta på Miljöpartiet vid kommande val igen och hoppas att de blir Sveriges största parti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *