En sån där jävla dag.

Idag är en sån där dag: alla kläder sitter dåligt, min mage ser ut att bära på tvillingar i sjunde månaden, all mat är äcklig, jag vill inte göra något alls utom att möjligtvis hoppa framför ett tåg, dock pallar jag inte riktigt anstränga mig för att ta livet av mig. Jag är bara så jävla oglad, omotiverad, opepp och osnygg att det inte är riktigt klokt. Jag längtar bara till att klockan ska bli åtta så att jag kan lägga mig och sova utan att fucka dygnet totalt.

Jag undrar verkligen vad det är som gör att vissa dagar bara framstår som en oändlig pina som inte ens kan räddas av en stor dos choklad medan man vissa dagar är otroligt glad och pepp. Intervallerna ter sig helt ologiska för mig, jag fattar inte sambandet för fem öre. Nu ska jag gå och gräva ner mig i mina sorger.

4 reaktioner till “En sån där jävla dag.”

  1. åååh, sådana dagar existerar en hel del i min värld också.

    SV ; jag håller med. de är riktigt fina, speciellt när jag själv äger dem!

  2. Fy fan vad jag känner igen mig. Det är riktigt dåliga dagar, när man är full av äcklig självömkan och negativa känslor. Oftast brukar jag (i efterhand) upptäcka att det är de där avskyvärt jobbiga dagarna innan mensen..

    1. Jag hoppas det är så(med mensen alltså), för jag misstänker fan att jag är havande. Det mensteorin haltar lite på är dock att inget chokladsug infunnit sig, vilket annars brukar vara ett säkert tecken.

  3. Sådana där dagar suger verkligen, särskilt när man är för orkeslös för ens orka ta livet av sig. Men nästa gång, lite lättsamma fantasier, trainspotting och choklad, jag hänkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *