Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Era rubriker: Dagens outfit: kläderna gömda längst in i garderoben (dom man aldrig använder).

Jag har gjort en jättestor garderobsutrensning ganska nyligen så jag har inga fula kläder kvar. Det här är det enda plagg som överlevt trots att jag aldrig använder det. Jag tycker den är himla fin men färgen matchar mitt hår ganska illa och dessutom är den lite för fin för att det ska uppstå naturliga tillfällen att använda den. Köpt second hand, såklart.

Rubriken kommer från kik.

7 kommentarer till Era rubriker: Dagens outfit: kläderna gömda längst in i garderoben (dom man aldrig använder).

 • cecilia skriver:

  hej fanny!
  jag gillar din blogg skaprt. du är så rationell och rakt på sak och har sunda och läsvärda åsikter. jag gillar att gå in och läsa om dina perspektiv på saker och ting. du är intressant och cool. häromdagen fann jag mig själv ritandes ett porträtt av dig. skulle gärna vilja skicka det till dig men hittar ingen email adress här. vart ska jag skicka det?
  tack för en bra jävla blogg!
  // cecilia

 • ria skriver:

  Dina inlägg har inte datum (såvitt jag kan se) men jag blv nyfiken på taggen dagens outfit… Okej de här är gamla inlägg tydligen enligt datmen på kommentarerna.

  • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

   Har helt slutat med dagens outfit efter att jag flyttade till bryssel, då jag tog med mig ganska lite och tråkiga kläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv