Era rubriker: Jag på högstadiet.

Var ska jag börja? På högstadiet var jag verkligen en riktigt jobbig person. Hade grymma humörsvägningar som tog sig uttryck i våld och ilska som jag sedan berättigade med att det var synd om mig. Skar mig i armarna för att få uppmärksamhet och gick omkring och mådde dåligt mest hela tiden, var alternativ och alltid arg. Så var väl många personer under sin högstadietid.

Jag skäms nog ganska mycket över den person jag var då. Jag har väl inte riktigt skapat distans än och vissa av de där beteendena som jag föraktar hänger kvar än idag, som att bli arg för småsaker och sedan berättiga det med att man mår dåligt. Som att vara otrevlig och nedlåtande mot andra människor och berättiga det med att dem är idioter, det är inget jag vill ägna mig åt men något jag gör. Något som har följt med min från min rabiata högstadietid.

Men andra saker känns bara fina och gulliga. Ibland vill jag bara krama om mitt forna jag. Jag minns att jag inte var så rädd då och att jag hängde med Hilda precis varenda dag. Jag var kär i en jättetöntig snubbe och var emot rökning, bakade mitt eget bröd och behövde inte duscha varenda jävla morgon. Jag tyckte att nine inch nails var världens bästa band och att kärlek var det finaste i livet. Fan vad bra livet var ändå.


7 reaktioner till “Era rubriker: Jag på högstadiet.”

    1. Jo, jag har funderat på att klippa den frillan igen men för närvarande håller jag på och sparar ut.

    1. Det roliga med det är just det där ”emot”. Klart det är dåligt om folk skadar sig, men jag fattar inte hur man orkade gå omkring och uppröra sig över det.

      1. Nej, precis. Nu kan jag tycka att: fan vad synd att vissa får sjukdomar av att röka, tänk om de kunnat göra något annat istället för att röka! Och jag har slutat röka själv (rökte mellan typ 16-23), vilket jag är glad över. Men de som fortfarande röker… det är liksom deras val och jag pallar inte vara emot det. Jag är för frihet liksom. Förstår inte hur mitt högstadie-jag pallade vara emot rökning och störa mig som fan på alla som tände en giftpinne. ><

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *