Ett projekt.

Jag tänkte kör ett litet projekt här i bloggen om feminism. Ett antal längre resonerande texter om feministiska problem. Vad tror ni om det? Jag är ju inte lika skarp som vissa andra men jag kanske kan bli.

Jag har lite idéer. Bland annat tänkte jag skriva om varför det är viktigt att kalla sig feminist och inte humanist, om kvotering, om särartsfeminism och sexualitet som ett feministiskt vapen. Och så om sexköpslagen, där jag faktiskt är väldigt insatt. Har ni några förslag på vad som skulle kunna vara intressanta frågeställningar?

8 reaktioner till “Ett projekt.”

  1. Vilken bra idé, kommer bli intressant att läsa. Ett önskemål är att du skriver om vilka förändringar du skulle vilja se i samhället för att det ska bli mer jämställt.

  2. Analsex. Möter ofta på åsikten att det är ofeministiskt att utöva analsex. Vore trevligt att höra dina tankar kring det.

  3. Varför feminismen eller genusvetenskapen angår alla – även män. Att typiskt ”manliga problem” även de ofta går att lösa genom just feministiska tankegångar, inte genom att krossa feminismen.

  4. Kul! Instämmer med Hanna.

    Jag tycker det skulle vara väldigt intressant att höra vilka argument kring feminism och sexköp/ sexsäljande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *