Europeisk vår.

Putins tårar alltså. Är det något slags försök att få honom att framstå som lite mer mjuk och sympatisk detta att det har blåsts upp så till den milda jävla grad. Jag skiter väl i om han grät dock bryr jag mig om att han svindlat ryska folket på rent perversa pengasummor.

Det är fan en tragedi att Putin återigen har valfuskat hem valsegern. Men hans lyckotårar över möjligheten att suga ut Ryssland kommer nog inte vara länge för folk är fan sura nu. Jag ser med skräck blandad förtjusning fram emot att betrakta utvecklingen av det här och i andra oroshärdar såsom Grekland och Ukraina. Kanske kommer det även en Europeisk vår i sinom tid?

4 reaktioner till “Europeisk vår.”

 1. Osmakligt att se hur hjärntvättad du uppenbarligen är, och hur enfaldigt du svalt västpropagandan med hull och hår. Putin har fan inte ”svindlat” någon på så mycket som en kopek, jämför då istället med vissa av de kriminella oligarksvin som utmanade honom i presidentvalet, t.ex. Prochorov. Läs för fan på lite innan du börgar grina om sådant du inte kan ett skit om.

  1. Kan ju förvisso vara så att allt jag läst i media om utförsäljning av extremt värdefulla oljebolag till underpris är helt fel. Litar dock en aning mer på de uppgifterna än på ditt svammel som helt saknar grund.

 2. ”Saknar grund”? 😀 Visst, håll dig då till DN du, där ”grunden” alltså inte saknas. Bättre än så förtjänar du kanske inte.

  Gallskriken i den ”svenska” pressen bevisar att Putin verkligen kan hindra de krafter som vill stöpa om den euroasiatiska världsdelen utifrån rena äckliga pengaintressen.

  Putin har för i helvete inte ”valfuskat”, åtminstone inte mer än någon annan. Några tusen rapporter om valfusk är normalt. Det förekommer ju för fan här också, t.ex. mot SD 2010. Svinet Javlinskij fick inte ens kandidera eftersom han myglade i stor skala med namnunderskrifter. Fast det påståendet saknar väl ”grund”…XD Eller är det bara Putin som inte får bluffa?

  Det är rimligen det ryska folkes intressen som ska tillvaratas i Ryssland, och ingenting annat.

  Putin har vunnit. Ingenting du eller övriga pissmedia kvackar om kan förändra den saken. Surt.

  1. Okej om valfusket inte ägt rum. Att han svindlat till sig enorma summor från Ryska naturtillgångar och företag är dock ett faktum. Also: bara för att det andra kandidaterna är sämre blir inte Putin bra. Är det så konstigt att jag lite mer på Svd och annan media än ”anonym” som inte redovisar ngn slags källa för sitt påstående?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *