6 reaktioner till “Feminism, för det är du värd!”

  1. en helt uppriktigt menad fråga, vad har feminismen med att inte shoppa att göra? alla människor behöver väl kläder, barn, kvinnor, män, alla förutom nudister. tycker inte att shopping är något speciellt ickefeministiskt?
    återigen, det var en helt ärlig fråga, jag är själv feminist men tycker att det ibland kan gå för långt, att det är anti-feministiskt som tjej att raka eller sminka sig osv. det viktigaste är väl snarare att man ska få välja själv.

    1. Klart man handlar kläder ibland, men jag försöker att inte ägna mig åt shopping som ett nöje pga tar tid och resurser som jag ist skulle kunna lägga på vettigare saker. Ser mkt det enorma behov vissa kvinnor har va att köpa kläder, smycket, smink etc som ett resultat av utseendehets. Men sen kan man såklart vara genuint intresserad, och det respekterar jag. Jag vill bara inte själv syssla med det som intresse pga har andra intressen jag värderar högre. Så man kan säga att feminismen fått mig att upptäcka mina egna intressen.

  2. Men eller hur. Jag mår tio gånger bättre nu än innan jag var feminist. Visst är jag kanske lite argare än innan (på grund av att jag numera ser en massa skit som jag inte såg innan) men med tanke på vilken förståelse och vilken självkännedom jag har fått så är det lätt värt det.

    1. Jag är typ lika arg, men nu vet jag varför. Det är skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *