5 reaktioner till “Feministskola.”

 1. bra skrivet!! trodde inte det var sant när jag läste att polisen tyckte att BB skulle sluta blogga. däremot reagerade jag på att hon hade en app där man kunde följa i mobilen var hon var. det lät ju inte så säkert när man har stalkers? vet inte om hon har kvar den nu eller om hon isf ”checkar in” efter att hon varit på ett ställe iofs

  1. Det känns väl kanske som en ganska osmidig grej om man har stalkers, ja. Men jag tror nog att hon valde ut lite vilka platser hon visade.

 2. Man apropå det där… jag tycker ändå att du ska anmäla. För om vi hela tiden använder BB’s fall som måttstock kommer någon till slut bli skadad innan det här tas på allvar. Det andra sättet att göra är att anmäla allt som faktiskt är ett brott, exempelvis hot, och se till att Polisen fattar att det här faktiskt är ett problem som de ska ta på allvar!

  Och vad glad jag blev att du hade tagit bilden jag gjorde som header!

  1. Det är inte jag som har valt ut headern, vill understryka det pga att jag skulle ha tillfrågat dig innan. Däremot tycker jag att det var ett mycket bra val av dem. Jag tänkte be dem länka dig också.

   1. Jamen gulledem istället i så fall! Du får absolut använda den till vad du vill. Men jag borde ju gjort den åt andra hållet så den passar i en header. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *