Finns det en möjlighet att få fortsätta läsa kanske?

En av mina absoluta favoritbloggar naturalbornfreak har tydligen gått och blivit lösenordsskyddad. Jag vet att du har kommenterat här ett par gånger, jag vet ju inte om du läser regelbundet men du lär ju hursomhelst se att jag länkar dig. Om det går för sig skulle jag gärna kunna besöka din blogg, jag fattar om det bara är för vänner eller så men om du vill delge mig ditt lösenord så kan du mejla på fannyenuddaperson@hotmail.com. Jag vore glad om jag kunde läsa dig även i fortsättningen.

2 reaktioner till “Finns det en möjlighet att få fortsätta läsa kanske?”

  1. Jag vet inte om min blogg repat sig än men det konstiga var att jag aldrig ens lösenordsskyddat + att den krävde lösenord för en gammal blogg som jag inte ens använder. Sick. Den måste blivit hackad eller fått nåt virus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *