Folk som inte kan se efter sina jävla hundar.

Satan vad jag lackar på folk som inte kan ta hand om sina hundar.

Här bor det en kvinna som äger inte mindre än fyra skitaggressiva hundar. De börjar skälla när man är på typ 30 meters avstånd. Men kärringen har ändå inte vett att stänga sin jävla grind så att de inte springer ut.

Igår tog hon dessutom ner alla på stranden där det leker i massa barn. Dessutom glor hon surt på alla hundarna skäller på, som om det vore deras fel…

Fan vad jag blir trött på människor som inte fattar att det faktiskt finns de som är hundrädda. Eller som bara inte fattar att fan vem som helst blir rädd om fyra hundar skäller på en aggressivt och springer efter.

9 reaktioner till “Folk som inte kan se efter sina jävla hundar.”

  1. Jag håller VERKLIGEN med! Varför i helvete ska alla människor behöva anpassa sig efter, och förlita sig på, hundägares sätt att ta hand om sina djur. Jag vet inte hur många gånger jag har hört hussar och mattar som med ett litet leende säger ”Det är ingen fara, han/hon är så snäll!” när man i princip blir attackerad av en byracka. Det hör inte till saken att hunden är snäll, det viktiga här är att jag ska inte behöva bli utsatt för skabbiga djur när jag går på gatan. Man kan vara hundrädd, man kan vara allergisk, eller helt enkelt bara tycka att hundar är äckliga och vilken kategori man än räknar sig till ska man inte ens behöva förklara sig. Myndigheter är alltför släpphänta med hundägare.

  2. Du tog orden ur min mun, syster! Senast här om dagen sprang en stor hund fram till oss där vi satt o picknicka o börja äta min macka. Idioterna i det här landet VÄGRAR ha hundarna i koppel.

    1. Jag hörde om någon i England som fått böta för att han brutit mot kopplingstvång i en park. Han hade visserligen hunden kopplad, men kopplet var flera hundra meter långt.

  3. I agree! Vet inte vad det är med just hundägare som gör att de dessutom verkar vara gravt mycket mer överkänsligare än hussar och mattar till andra djur. Häromdagen vid en parkering hamnade vi intill en dam med en (hysteriskt skällande) hund i sin bil. Min man skulle ta ur vår sovande dotter ur vår bil och då bad jag honom att inte ställa sig precis intill hunden för då skulle den ju väcka dottern. damen i bilen intill mig hörde detta och blängde på mig som om jag förolämpat både henne och hunden ordentligt..

  4. När jag vaknade i morse hörde jag en man utanför som skrek åt sin hudnvalp (försökte uppfostra den men bara skrek). Sen gnällde hunden jättemycket så jag tittade ut genom fönstret och ser hunden ligga på rygg och snubben hålla fast hunden runt bröstet/halsen (vet inte om han tyckte att han lekte med den). Sedan sa han ”aj, aj, aaj!!” (för att hunden ville komma loss) Som om hunden gjorde något fel! Han var väldigt aggresiv (mannen alltså) och hårdhänt hela tiden. 🙁 Vissa människor borde inte få ha kontakt med djur.

  5. Tror att många som har aggressiva hundar är ganska aggressiva själva. Igår var det t.ex. en kvinna på tåget, vars hund skällde, och hon vrålade ilsket med hes röst varje gång den gjorde det. Det är inte direkt lugnande för det stora flertalet hundar.

    @ mana: Har aldrig hört om att man ska göra så eller att det är ett bra sätt att lugna sin hund, och då har jag ändå haft hund i 21 år (har inte längre). Men det finns väl olika metoder antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *