Galenskap.

Varför är jag så fixerad vid Mogi? För att hon skriver så sinnessjuka saker såklart! Nu har hon köpt en ny korallfärgad bikini täckt i paljetter.

Jag älskar min nya korallröda bikini från Ambre Babzoe, vet dock inte om jag kan bada i den. För känsliga material. Men den kommer passa bra att ha under en härlig strandtunika när man vill gå från stranden och köpa lite glass, for exampöööl, möööms.

Hon har alltså köpt en bikini hon inte kommer kunna bada i. Är det bara jag som tycker detta är galenskap? Hon försvarar detta med att den kommer passa bra under tunikan. Jag tolkar detta som att hon vill ha två bikinis, en för bad och en att ha under tunikan. Jag trodde hela iden med en strandtunika var att man bara kunde kasta den över bikinin, men icke.

Mogi ska alltså byta bikini innan hon kan slänga över strandtunikan. Jag har svårt att tänka mig något mer omständligt. Eller så kanske hon inte badar alls, utan bara ligger och schteeker. Fast orka begränsa sig så för en jävla bikinis skull.

5 reaktioner till “Galenskap.”

  1. Hon vet ju inte om hon kommer att kunna bada i den. Och vadå, är bikini endast till för att bada i? Många solar väl minst lika mycket i bikini, om inte mer. Men ja, är man ung kvinna och har ett modeintresse är man så klart galen. Bättre att göra en tatuering, pierca sig, sminka sig och liknande. Det gör man ju inte alls av samma utseenderelaterade anledning. Du får gärna förklara var det galna kommer in om det inte handlar om fördomar eller avundsjuka.

    1. Jag är nog bara avundsjuk på mogi trots allt. Tack för att du hjälpte mig att inse det!

  2. Haha det låter helt sinnes. >< Lika sinnes låter det med folk som antar att alla som kritiserar eller ifrågasätter någons beteende är avundsjuka. För det kan ju aaaldrig handla om att man bara ogillar någon eller något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *