Ge mig bloggtips.

Nu börjar min blogglista kännas skittrist. Tänkte att eftersom ni har så himla bra smak (ni läser ju min blogg liksom) så skulle ni kunna tipsa mig om lite roliga bloggar.

Jag gillar bloggar där det skrivs om feminism, sex (alltså ej tips på dildos utan mer politiskt), relationer och politik i största allmänhet. Älskar att få nya perspektiv på gamla problem, så ni kan ju tänka folk som skriver om lite samma saker som jag men kanske på andra sätt.

Det är också roligt med bra uppdatering och lite blandat så att man får veta något om den som skriver, men det är inget krav. Har generellt svårt för så kallade konceptbloggar, typ nån brud som springer runt i puffig klänning och bakar cupcakes eller något litet plastdjur som blir fotat i olika miljöer. Tycker av någon anledning att det är sjukt ointressant.

10 reaktioner till “Ge mig bloggtips.”

 1. http://smaskigtfakta.blogspot.com/ är en humorblogg som stundtals är hysteriskt kul. Skribenterna verkar ha legat lågt under sommaren, men gräv i arkivet efter Sara P:s videoinlägg!

  Måste passa på att tala om att din blogg har blivit en av mina absoluta favoriter på senare tid. Kommer i tid och otid på mig själv med att prata om ämnen du skrivit om och använda dina argument som mina egna.

 2. Jag måste tipsa om två engelskspråkiga bloggar som båda behandlar ämnen som feminism och sex och har gett mig otroligt mycket nya insikter. http://ozymandias3.blogspot.com/ skriver väldigt personligt om sex och relationer men har samtidigt ett politiskt, feministiskt perspektiv. http://pervocracy.blogspot.com/ är inte lika personlig utan skriver mer om speciellt bdsm och feminism mer generellt och väldigt klarsynt. De månatliga Cosmocking-inläggen är fantastiska.

  Sedan måste jag tillägga att din blogg är även en av mina favoriter och en av de få bloggar jag alltid ser fram emot att läsa. Du är så jävla bra!

 3. min egen blogg passar ganska bra in på det du söker 😉
  sen finns det en del andra bland dem jag följer som säkert också skulle kunna intressera (fast jag gissar att du redan vet om de flesta av dem):

  johannasjodin.se (mycket sex)
  zettermark.blogg.se (feminism och jämställdhet)
  trollhare.wordpress.com (transsexualitet)
  gothbarbie.se (politik)
  bylovelylina.blogspot.com (jämställdhet och könsroller ur ett icke-feministiskt perspektiv)

 4. Pelle Billings blogg om jämställdhet och mansfrågor.
  Kritisk mot svensk feminism och genusvetenskap men måttfull
  och saklig i sin argumentation.
  Tycker jag iaf..)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *