Grön ungdom.

Igår var jag på mitt första ordentliga möte med grön ungdom och det var så himla himla kul. Kände mig så jävla intelligent och kreativ, hade uppslag på alla ämnen som diskuterades och fick diskutera dem med folk som ligger nära mig politiskt. Det är så kul när man slipper bråka om saker och kan ägna tiden åt att finslipa idéer.

Det är synd att jag ska flytta för jag är peppad som fan på det här nu. Jag får la engagera mig när jag kommer hem, men det känns så kul att ha hittat till en politisk organisation jag gillar och som jag kan stå för.

8 reaktioner till “Grön ungdom.”

 1. Det låter bra:)
  Jag borde kanske engagera mig.. söker efter ett grönt liberalt parti som arbetar
  med både mans- och kvinnorfrågor.

  1. Miljöpartiet är väl socialliberalt kan man säga. De matchar mina åsikter rätt bra.

 2. Intressant att du har ett korrekt synsätt på vad medicin är och inte är, och således är bekant med den vetenskapliga metoden och begrepp som placebo, randomiserade dubbelblinda studier, kontrollgrupp samt statistisk signifikans och samtidigt är med i det parti som lobbar för att införa alternativmedicin på vårdcentraler 🙂

  1. Frågade om det på mötet. Deras perspektiv var vettigare än mitt första intryck när de skrev om det.

  2. Also: att hitta ett parti som man delar alla åsikter med och som dessutom har em chans att få igenom sin politik är typ omöjligt. Man får väl ta det som ligger närmast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *