Grön ungdom.

Had nyss världen märkligaste samtal med en vän.

Ringde för att bjuda med henom till pyssel inför pride med grön ungdom, eftersom jag är på tok för rädd av mig för att gå dit helt själv. Först blir personen ifråga typ… förolämpad av min inbjudan? ”Varför bjuder du in mig?” Jag ba: ”kanske skulle kunna vara trevligt och jag vågar inte gå dit ensam”. Efter mycket om och men visar det sig att hen trots allt är intresserad av att dyka upp, men vill fortfarande veta hur jag kunde räkna ut det. Aja, nu får jag i alla fall sällskap.

Önska mig lycka till på min GU-visit i alla fall. Om de är trevliga och vettiga så hade jag nog tänkt gå med, ty jag gillar stora delar av deras politik och tycker att de känns nyskapande och öppna för nya idéer.

5 reaktioner till “Grön ungdom.”

  1. För bekvämlighets skull kunde man kanske använda någon symbol i stället för pronomen på dem som skäms för genus? ¤ till exempel?

    1. Ord är generellt mer bekväma än symboler. Man läser ju högt i huvudet så att säga. Tycker att hen är ett utmärkt uttryck. Kort, koncist och folk fattar generellt vad man menar.

    1. Det är ju asjobbigt med smilys i löpande text. De används ju i slutet för att beteckna sinnesstämning, inte för att ersätta ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *