Hejdå Patria.

Ahapp. Det verkar som om Patria åker då, orkar inte räkna rösterna men det verkar vara en övervägande del som tycker att han ska ut. Så som han gått på Hanna Fridén i mitt kommentarsfält (har modererat kommentaren) och med tanke på det hon berättat om honom så känns det orimligt att ge honom mer utrymme här.

Personligen så har jag aldrig tagit illa upp över något han skrivit, men jag förstår verkligen om andra gör det och dessutom vill man ju inte ha en massa trams i kommentarsfältet. Jag ser ju aldrig kommentarerna i själva fältet utan bara som ett flöde, och därför har jag inte reflekterat över hur mycket han skrivit men har kollat runt lite nu och fattar hur jävla mycket plats han tar här egentligen.

Tackar Hanna Fridén för att hon lyckades uppmärksamma mig på detta i och med sitt inlägg om kommentarsmoderering.

Så hejdå Patria! Ha ett bra liv.

6 reaktioner till “Hejdå Patria.”

  1. Fast hon kan ju inte vara säker på att det är han och det kan ju inte du heller, eller har ni kollat IP och sånt? Jag menar, direkt han började skriva här tänkte jag att han påminde om personen som brukade kommentera hos hon, men det behöver ju inte vara han bara för att det är likt. Har ni kollat IP och skit är det väl en sak, annars tycker jag att det är väldigt mycket av förhastade slutsatser. Dock verkar ju många tycka att det är jobbigt att han håller på som han gör, så för deras skull är det väl bra att han försvinner. 🙂 Själv tyckte jag bara han var sorglig, fast på ett sätt som jag kunde skratta åt. Men om det verkligen är den snubben som Hanna berättar om så är han ju inte ens bara sorglig längre utan rent ut sagt hemsk. Jag tror inte att jag har sett så mycket av vad han kommenterat till Hanna här dock; det modererades nog bort innan jag hann se.

  2. Vänta bara, han lär komma tillbaka med nytt namn och ipnummer och yra något om den svenska PK-feministmaffians brist på respekt för yttrandefriheten. 😐

    1. Jag lär ju i och för sig känna igen hans retorik, alternativt tycka den nya är jobbig nog för att blockeras.

  3. Apropå att inte ta åt sig. Alla har olika toleransnivå. Det finns som aldrig tar illa upp hur mycket hat, förakt och fobi som kommer deras väg, bara när det blir personligt eller om hot om våld eller liknande finns inblandat så reagerar dom. Försent tycker jag det är då. Själv tar jag illa av upp föraktet, hatet och fobin, vissa dagar kan jag ”tåla mer” om jag är på ett bra humör. Men som detta troll höll på så skulle det vara som att sitta där irl och ta emot ”feministfitta/kärring/hora/etc” i ansiktet hela tiden utan att beröras det minsta, det kan inte jag men jag vet att det finns dom som inte tar åt sig då. Eller om någon skulle uttala sig om alla kvinnor och feminister men fler reagerar inte först det blir ”du är sådan och sådan”. kanske därför jag själv reagerar på kvinnohat när det sprida i mainstreamkulturen, medan andra gärna blundar för det eftersom ”he ain’t talking about you/me”

    1. Jag tycker att om det gäller renodlade troll är det mest underhållande hur de gör bort sig själva (även om det på ett sätt är väldigt sorgligt att de trollar kring allvarliga saker), men om han inte ens är oseriös utan faktiskt är den där personen Hanna berättar om är det rent skrämmande. Jag fattar inte hur man kan vara så verklighetsfrånvänd och hatisk som han, och att han verkligen uttrycker sig så där på fullaste allvar är lite WTF?! för mig. När han bara var ett troll i mina ögon upplevde jag det som relativt harmlöst, okej, alla kanske inte delade min uppfattning men JAG tyckte det var smått underhållande att se honom göra bort sig. Faktiskt. Men att personen är så på riktigt också är ju beklämmande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *