9 reaktioner till “Helt enkelt världen bästa facebookgrupp.”

 1. Sida tänkt som satir men där dom flesta medlemmarna är dom som faktiskt hatar feminister? Min bild av den i alla fall. Ytterligare ett exempel på att satir så ofta failar stort.

 2. Intressant förresten med det där från flashback. Har personen som påstått det där reflekterat över mainstreammusiken? Dagligen spelas låtar där kvinnor bara är sexobjekt, eller ”bitches/ho’s/golddiggers” som bara är till för män som en leksak eller objekt för deras chauvinism. Eller till och med låtar som glorifierar våldtäkt och misshandel av kvinnor…

  Men klart, personer som dom resonerar inte över det för det är så vanligt att höra sådan misogyn skit.

  Ska du hitta något liknande om män av kvinnor inom mainstream får du verkligen leta länge, du hittar det nästan uteslutande inom underground kulturen.

  1. Alltså, jag har inte sagt att det är roligt. Helt efterblivet är det såklart.

 3. Tycker det är bra. Män bemöts av detta skitsnack dagligen. Lite skit åt feminister som började kasta skit i det hela mår ni bra av. Sålänge inte någon annan feminist vågar ställa sig upp och kritisera andra feminister som kastar skit på män kommer detta bara bli vanligare, och jag välkomnar det starkt.

  1. Det finns gott om intern kritik bland feminister. Jag har flera gånger kritiserat andra feminister, du kanske helt enkelt bara ser det du vill se.

  2. Kvinnor och feminister har fått massvis med skit nog sig ända sedan feminism började. Samma skitsnack som sägs idag av anti-feminister sades till exempel på 70-talet redan. Det har alltså alltid funnits grupper av män som spytt galla över feminister. Så det är lika bra du lägger ner den där attityden att nu ska ni minsann ge igen. Förövrigt finns det inga som är så kära i konflikter son anti-feminister. Punkt.

  3. Håller med Fanny, feminister kritiserar internt – hur kan du inte se det? Splittringen är enorm & obehaglig.

   F.ö. alltid lika tragiskt när det kommer någon man som tycker så himla synd om män & tycker att det är rätt att kasta skit på ’feminister’ som såklart ligger bakom männens vånda.

 4. Buhuuu, jag är så fuuul!

  Ang ställa sig på ett torg och skrika om att kvinnor bara duger att knulla med etc. Det behöver man faktiskt inte göra. Man behöver bara gå in i närmaste galleria/klädbutik så får man det budskapet sig till livs genom så kallad populärmusik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *