Hjälp mig hitta det där klippet där Marcus Birro blir dissad!

Jag har hart det ryktas att det ska finnas ett klipp där Magnus Betnér dissar Marcus Birro. Vet någon var det kan finnas, för jag känner att jag måste se det.

Det finns få saker jag gillar så mycket som dissar mot Marcus Birro. Han är så himla tacksam att driva med, inte bara för att han blir så förbannat kränkt utan också för att han själv inte är en person som i mina ögon förtjänar sympati. Det är ovanligt, måste jag säga.

Jag tycker att de flesta förtjänar sympati. Jag tycker ofta synd om folk som blir förlöjligade. När det gäller Kissie blir jag illa berörd för det mesta, till exempel. Men Marcus Birro är bara så sanslöst uppblåst och osympatisk att jag verkligen inte kan ha sympati för honom.

Finns det någon sådan person för er? Som ni verkligen inte kan sympatisera med över huvud taget. Och nu menar jag inte typ Hitler (kan för övrigt sympatisera mer med honom är Birro) utan någon lite mer jordnära karaktär.

21 reaktioner till “Hjälp mig hitta det där klippet där Marcus Birro blir dissad!”

 1. Åh vad jag håller med! Som den där DEBATTARTIKELN i ab han skrev om att han inte vill jämföras med Linda Rosing (som precis skrivit en bok) för att han var minsann En Riktigt Författare. My gawd vad jag skämdes.

    1. Otroligt korkat. Men birro står ej som författare under, bara i rubriken.

        1. Antar att det är ngt fel. Birro står ju i både rubrik, ingress och som dagens debattör under.

 2. Jag har noterat att unga radikala kvinnor ogillar Marcus Birro…
  Personligen har jag ingen sympati för en diva som Unni Drougge,
  har också svårt för Maria Sveland.

  1. Tycker väl inte att de är de skarpaste intellekten men har inget emot dem.

  1. Åh, Paolo är ju fruktansvärt irriterande. Hela hans person gör mig irriterad. Vare sig han säger nåt bra eller dåligt. Antagligen för att han uttalade sig korkat om feminster i allmänhet. (För det vet vi ju alla att feminister är en enda homogen grupp.)

 3. Hellre Hitler än Birro?

  Jisses, hur provocerande kan en människa som sticker ut en gnutta från Sveriges medieklimat bli. Jag är inget fan av Birro, men tycker den accepterade internetmobbingen mot honom är obehaglig.

  1. Det är ju inte för att han sticker ut. Det handlar om att han är en självrättfärdigande och fördomsfull person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *