H&M <3 Lanvin.

Jag tycker det är skoj att h&m gör samarbeten med stora designers. Det är kul att de kan få ut plaggen så att vanligt folk kan köpa ”dyr” design och det livar upp deras kollektioner. Men alltså, vissa märken går bara inte att göra i skitbillig massupplaga, och Lanvin är fan ett av dem.

Draperingar, volanger och krimskrams funkar fan inte med billiga material, då ser det bara ut som något man har gjort efter en guide i Frida om hur man ”pimpar” sina kläder.

Man går omkring med denna och ba: ”tja, jag är 12”.

Alla bilder ovan är via Hanna Friden som också tyckte det var fult. Den nedersta är ju bara för mycket. Vem bär en sådan, som annat än halloweenutklädnad? Den ser helt absurd ut. Typ Familjen Addams möter sopsäck?

Bilden ovan via Elin kling. Fattar inte skorna? Kanske bara är en smaksak, förvisso, men det är på tok för mycket krafs för min smak. Lyxig vulgodesign blir ”krafs” när den massproduceras. Och halsbandet är liksom… ingenting? Verkligen totalt intetsägande.

Och givetvis hypar folk detta som fan ändå. Det är väl såklart en smaksak och det finns ju ”fina bitar” ur kollektionen, även om jag tycker dessa liknar h&m:s vanliga kläder och inte är mer än ”helt okej”.

3 reaktioner till “H&M <3 Lanvin.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *