Men märkte hon inget?

Okej att ett bantningsföretag säljer farliga preparat. Det är väl känt sedan länge att diverse bantningshjälpmedel ofta är förenat med risker. Det är väl egentligen en självklarhet att kroppen reagerar om man äter onaturligt och kör man på tillräckligt mycket så kan väl tarmen såklart spricka.

Men för att ens tarm ska spricka så krävs det väl fan en enorm ignorans inför kroppens signaler, och det är det jag tycker är så stört med den här historien. Hur desperat är man egentligen om man i sin jakt efter att vara smal går så långt att ens tarm spricker? Jag har himla svårt att tänka mig att man är så förstoppad utan att det gör jävligt ont. Börjar man inte undra då?

Det känns som att det största problemet här är förfrämligandet inför sin egen kropp. För nog fan måste man vara bra förfrämligad om man inte ens reagerar på en sån sak. Om man tar ett bantningsföretags rekommendation för en högre sanning en ens egen kropps signaler.

4 reaktioner till “Men märkte hon inget?”

  1. En sån sak lär man ju märka, var även min tanke. Jag menar, det händer väl knappast bara så där. Väljer man att gå ner i vikt med bantningspiller & liknande bör man nog vara extra uppmärksam på kroppens signaler, eftersom diverse biverkningar kan följa. Att hon hade så dålig koll på läget skriker lite, förlåt, ätstörning + dålig verklighetsuppfattning & självinsikt.

  2. Det ska förstås till ett riktigt fnoskigt kontrollneurotiskt fruntimmer för något sådant. Ni måste vara duktiga flickor och hålla igen, aja bajja, inte bajsa!!! Hålla kontroll på allting, särskilt kroppsfunktionerna, inklusive tarmen, annars är ni dååååååliga! FY SKÄMS! Knip igen nu! Se så!

      1. Jag är allvarligt ironisk och urballat sarkastisk över alla de utslag av neurotiskt kontrollbehov och hysterisk strävan efter perfektion som ni ständigt hittar på nya och som numera karaktäriserar den moderna SATC-kvinnan. Anorexi är ett annat utslag för detta, men tarmexplosion var jävligt fint! 😀

        ”Förfrämligandet för sin egen kropp” var kanske inte så tokigt! Men snarare handlar det alltså om kontrollbehov, eventuellt på grund av brist på kuk. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *