Hur ska man kunna bära detta med värdighet.

Foto från Hanna.

Det här armbandet (från cheap monday tror jag) har ju varit hypat ett tag och det är väl fint. Men hur fan ska man bära det utan att se ut som nån medeltidsveckopajas som tonat ner sin stil lite inför storstadsdjungeln? Jag ser ingen möjlighet att bära det med värdighet.

10 reaktioner till “Hur ska man kunna bära detta med värdighet.”

 1. haha, ja fint… eller om man är gladiator i rom 🙂

  jag använder en wacom intuos 4. har tidigare haft både wacom graphire och bamboo och varit nöjd med alla.

 2. Haha, jag kopplade snarare ihop bild och rubrik som ”hur ska man kunna bära detta utan att känna sig som en fängelsekund?”. Näe, tyckte inte det var särskilt fult egentligen.

  1. Nej, de är inte fula. Jag gillar dem, men jag tror verkligen att jag skulle känna mig som nån medeltidspajas om jag hade dem på mig.

 3. Finns det bilder av nån som faktiskt har det på sej? Inte Cheap M-reklam utan faktiska användare menar jag? Annars går det nog inte att svara på din fråga. Jag tycker inte att just medeltiden skulle vara diskvalificerad som inspirationskälla.

 4. Det ser rätt onödigt i mina ögon liksom rätt mycket annat men det är väl en smak sak om man tycker om att ha en polerad plåtbit eller inte.

  Sv: Aha. Själv har jag svårt för de uttjatade romantiska komedierna som kommer ut efter år efter år.

 5. systra mi letade efter inte exakt såna där, men mer täckande och i silver i grekland. värsta militär gammla övertäckande handled etc.. du förstår, hoppas ja.. hon var besatt av att hitta dom. tur nog fanns dom.. och va mer krummelurer än på dessa.. iaf de är inte helt fult även fast de ser så ut…

  haha, har faktiskt ingen aning va ja skriv just nu.. allt kan va babbel elle rinte 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *