Irritationsmoment idag.

  1. Var tvungen att fundera sjukt länge innan jag fattade hur jag skulle radera historik i google Chrome. Kände mig som en sån jävla idiot. Jag är efterbliven när det kommer till teknik vilket faktiskt är en aning genant.
  2. WordPress har blvit så dåligt sedan jag bloggade där senast. Var inne nu och tydligen så kan man inte lösenordsskydda en blogg och sedan ge lösenordet till dem man vill ska läsa, utan de som ska läsa måste ha ett konto på wordpress och dessutom måste man betala om man vill göra bloggen tillgänglig för fler än 35 besökare, vilket jag tycker ärmycket märkligt.
  3. Stör mig som satan på så kallad ”hippelyx”.

4 reaktioner till “Irritationsmoment idag.”

  1. Blogg.se är gratis och erbjuder lösenordsskyddad blogg och om man vill kan man ändra i koden så att det ser ut precis som man vill.

    1. Grejen är den att jag verkligen gillar wordpress i övrigt. Jag tycker att själva sidan man skriver ifrån är såjävla skön i förhållande till blogg.se och egentligen alla andra verktyg jag provat.

      1. Plus att man slipper reklamen & alla jävla moralpredikningar kring vad man får & inte får skriva. På blogg.se blir man typ avstängd eller så tas ens inlägg bort om man postar en ”för urringad” bild. Ja, och så är ju WordPress klart smidigast & mångsidigast när det gäller designfunktioner. Det enda sugiga är ju att man måste betala för vissa ändringar. AHHH!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *