Jag behöver inte spexa för att bevisa att jag inte är tråkig.

Läser för närvarande mängder av statusuppdateringar från vänner om nollningar. Jag tycker så otroligt illa om konceptet nollning. Även om det är en schysst nollning så tycker jag så jävla illa om hela grejen.

Jag hatar det här med att spexa på olika sätt. Alltså, jag kan verkligen inte med det. Jag är en bitter jävel som tycker om att vara svinpackad och prata om politik. Att man då ska behöva gå igenom den där processen för att betraktas som en ”kul” person, det kan jag inte med.

Men bara för att jag inte vill klä ut mig i ”roliga” kläder och dansa danser betyder inte det att jag är en tråkig person. Jag behöver faktiskt inte spexa runt för att vara intressant, jag kan vara det alldeles utan.

Så låt mig börja på en skola där man inte ägnar sig åt sådan skit utan beter sig som normala civiliserade individer, och framförallt där nollningen inte är ett krav för att betraktas som värd att vara med.

12 reaktioner till “Jag behöver inte spexa för att bevisa att jag inte är tråkig.”

  1. Kunde inte sagt det bättre själv. Avskyr spex. Avskyr hela nu skall alla ha JÄTTEKUL tillsammans oavsett vad någon egentligen tycker-grejen.

    Det är rent ut sagt vidrigt. Då sitter jag fan hellre instängd och har kul för mig själv.

  2. Jag hoppade min nollning helt och ingen tycker sämre om mig för det. Men jag kanske skyddas av att jag är äldre än tjugo och automatiskt kommer undan tvånget då.

  3. Man kan också se nollning eller inspark som jag tycker är ett mycket bättre ord egentligen som ett sätt att lära känna människor. I min klass är vi 276 stycken, vilket betyder att det tar lite tid att lära känna folk, iaf för mig. Sen så varar vår i sex veckor så det går att välja vilka grejer som verkar kul 🙂

  4. Jag håller inte med alls, jag tycker nollning är sjukt roligt. Men så är jag ju en sån där dräggig Chalmerist också.

    1. Alltså, du får gärna ägna dig åt det så länge du inte tycker jag är lam om jag bangar.

  5. Jag har också skitsvårt för det där påtvingade spexet. Ofta medföljer ett vi (roliga) och dem (tråkiga)-tänk och nåde den som sabbar genom att börja snacka politik och ”allvar” när vi ska ha ”roligt”. Jag är hellre ”tråkig” än en sån definition av ”rolig”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *