Jag i radio1.

För den som är intresserad kan jag berätta att jag medverkade i radio1 och diskuterade arbetssituationen för personliga assistenter idag. Jag pratade mest om yrkesrollen för en personlig assistent, och att det var lite märkligt att man i ett så okvalificerat arbete ska vara tvungen att hjälpa folk i deras sexliv. Den som vill lyssna kan gå in här.

Jag lyssnade på det själv och noterade att jag typ säger ”ja” och ”mmm” hela tiden, som om jag snackade med någon helt vanligt. Låter lite konstigt tycker jag. Annars var det himla kul att de ville att jag skulle medverka och jag tycker att jag fick fram en av mina poänger bra.

7 reaktioner till “Jag i radio1.”

  1. Jag trodde du var i Belgien, hur kan man vara med på radio då?
    Vad är detta för konspiration?

  2. Skulle gärna vilja lyssna på det om det går, när jag klickade på länken så fanns inte klippet kvar… Finns det någon annanstans? Vet någon var man kan hitta det, även klippet där du debatterade med en högertjej? Vet hur dåliga arbetsvillkoren är för personliga assistenter, helt sjuka grejer pågår i Sverige just nu……. Kommer nog bli en stor skandal om typ 100 år, både assistenter o brukare som far illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *