Kenza&tyra-show verkar i ärlighetens namn skitkasst.

Nu har trailer till Kenza &Tyra-show släppts och jag känner bara: nähä? Var det som jag trodde, att de bara skulle ”flumma runt” och ha sig?

Kenza , Tyra och Blodinbella är som de tuffa brudarna på gymnasiet. Först är Tyra och Blondinbella vänner och Blondibella  hänger på Tyra på alla ”galna” upptåg och Tyra vill gärna vara lite mogen precis som Blondinbella, men sen hittar Blondinbella sig själv  och blir för präktig och då börjar Tyra hänga med Kenza istället, som är lite mindre mogen.

Tillsammans hittar de på massa ”galna” saker och blir helt höga på all uppmärksamhet de får eftersom båda är skitsnygga och har personligheter och intressen som är som kopierade ur nån fräsch uppdaterad kärleksfilm.

Det här programmet verkar tråkigt och ointressant, jag vet inte om jag kommer orka kolla ens. Jaha, de är skitsnygga och sjunger med Darin och flamsar och har sig, jaha de är skitsnygga och simmar i en bassäng, jaha, Kenza är skitsnygg med lat och svär när hon motionerat ”tihi, jag kan vara såhär snygg och proppa i mig chips hela dagen och inte träna, samtidigt!”.

Aja, det jag tänkte komma till var att Tyra och Kenzas show kommer bli skitpopulär av samma anledning som alla skrattade åt de snygga tjejernas galna upptåg på gymnasiet: de är de snygga tjejerna, de är flockens ledare och de har därmed tolkningsföreträde på vad som är roligt. Ha så kul!

2 reaktioner till “Kenza&tyra-show verkar i ärlighetens namn skitkasst.”

  1. Tyvärr. Många mönniksor vågar inte simma djupare. Många flyter hellre på ytan. Där är man som alla andra. Ytlighet har gått för långt. Håller med dig till 100% synd bara att folk inte inser vad begränsad bild dessa ideal ger oss. Tycker det är synd. Många går miste om så jävla mycket. Våga simma djupare. Våga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *