Livet.

Men herregud. Varför måste det vara så förbannat jävla jobbigt att vara människa. Sliter mitt hår pga denna frågeställning just nu.

Idag känns det som om hela jävla världen är emot mig. Hela veckan har för övrigt varit skitpissig: jag har varit otroligt nedstämd och deppig.

Kan någon bara snälla säga något för att muntra upp mig lite. Som att det löser sig. Som att de vill att jag ska skriva krönikor för deras tidning och att jag får betalt.

5 reaktioner till “Livet.”

  1. Det löser sig! Och vill dom inte att du ska skriva krönikor för deras tidning så vill säkert någon annan tidning det. Personligen skulle jag ju vilja se dina krönikor i Egoboost Magazine 🙂

    Dessutom är du ung, snygg och talangfull. Bara för att några saker gått dåligt i veckan så betyder ju inte det att nästa vecka eller resten av livet kommer se ut så. Man vet aldrig vilka möjligheter som väntar runt hörnet!

    *Pepp pepp*

  2. Det går över! Du är för fasiken en rising star, det är uppenbart att bra saker kommer hända dig. Och jag har visserligen ingen tidning som du kan få skriva i, men jag har en annan grej. Låt mig maila dig.

  3. Du är bäst och allt kommer att bli bra! Du har tecknandet/målandet, fotandet och skrivandet i tider då det känns jobbigt och både du och jag vet att du är för jävla bra på detta! Ta hand om dig nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *