Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Livet.

020rHar haft första föreläsningen på genus idag och är lite rädd att det ska bli för mycket och att jag ska gå in i väggen igen, att det ska bli för mycket och att det ska ta ännu längre tid för mig att återhämta mig. Det känns riskabelt att börja plugga igen, för jag har ju inte lika mycket ork som innan, men jag orkar inte gå omkring och vara sjukskriven längre heller.

Nå, det var det. Bilden togs för några veckor sedan från balkongen.

2 kommentarer till Livet.

  • sak skriver:

    Jag tror nog att det ska gå bra om du bara är villig att lyssna på din kropp/hjärna om den börjar säga ifrån igen och är beredd på att sluta om det händer. Det är bra att inte försöka pusha sig själv för långt, för som du säger finns risken att återhämtningen tar ännu längre tid då.

    En vän till mig ska precis ta upp sina studier igen efter att ha gått in i väggen _rejält_ för 10 år sedan. De senaste åren har ju varit bra på många sätt, men de första – när vi så gott som helt tappade kontakten för att han inte orkade prata i telefon eller träffas alls – de är inte direkt något en önskar någon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv