Män.

Jag har ju gjort en del bilder på typiskt manliga beteenden, och ibland får jag frågor om det är okej att använda bilderna. Det är såklart bara roligt om mina bilder kan komma till användning för andra feminister. Nu har jag samlat dem här utifall att någon skulle vilja använda dem för att typ illustrera en poäng i ett inlägg eller liknande. Känn er fria!löften2 löften kontaktmkänslor honfårgissa försummelse distans belastning bekräftelse behandlailla begära bdsm attförså ansvarsfördelning ansvar acceptansältavåldtäktvillintegöranågotvartacksamupprätthållpassionunderlägnakvinnortjataomförelåtelsetillkortakommandenteoriopraktiktaettnejtacksamsystraskapetväntarstackarsmänsoialakodersnällkillesnällfeministkilesnällakillarsnällslutshamingsköntattdusägerifrånskönatjejerskräpseriesamhällsorganisationrätttillbarnriktigafeministerratinellprovokatorprioriteramigpatriarkaltförtryckisnyggaförpackningpatriarkalafördomarpatamedmigorimligochkänsligordetfeministolyckligaokunskapocksåförtrycktnöjasignedvärderingnedvärderanaturrättmsteduältaminpenismansrollenmanligvänskapmanigvänskaplyckatheterosexuelllistanliberallekplatslebiskakänsloarbetekvotering2kvoteringkvinnligvänskapkvinnligaantifeministerkrävaplatskretsloppkravlöstumgängekonflikterkompisarklängigkatastrofjämställdhetsproblemetjämställdaheterosjobbigtjejjagominflickvänintettkräkinternalisseratintelligenta kvinnoringetromatisktintresseimpulserignorerakänslorignoransickeengagemanghysteriskatjejerheteroshatavarandragåvidaregådinegenvägförsökigenförklararpatriarkatefördumföraktstårpådagordningenfysisksäerhetfrihetfeministmänfeministmanfantasiererfareheterenkvinnadumåsteskämmasdrinkardittansvardetövergripandeansvaretdetövergripande ansvaretdennyamannenbtemigvidrigtbraföräldrarbotasbornthiswaybevisadetberättigaliberal

7 reaktioner till “Män.”

  1. Jag fick en klartanke första gången jag såg den om när tjejen säger att killen är så snäll som står ut med henne när hon överreagerar. Jag hade aldrig sett det på det viset, men själv sagt så. Jag har aldrig mer sagt så utan har istället blivit starkare på att ”ÄGA” mina känslor 🙂 Så tack!

  2. Fantastiska serier! Vissa fick mig att garva, vissa gjorde mig förbannad och vissa fick mig att blicka inåt (och förhoppningsvis jobba på delar av mig själv). Gissar att min åsikt som man inte är så jäkla viktig i sammanhanget (och om du så skulle välja att aldrig ens se åt en man så är det ju helt upp till dig, de som säger något annat kan dra åt fascisthelvetet), men om det gläder dig något så kan du ju veta att det sitter en snubbe här och lär sig grejer också.

    PS. Ville bara skriva det här för att uttrycka min egen glädje, alltså är det en egoistisk kommentar på någon annans blogg, men om du av någon anledning vill ta bort detta eller liknande så lovar jag att du slipper massa ”Var är all yttrandefrihet?”-dynga. Om jag vill få sagt någonting utan risk för censur så skaffar jag eget utrymme för det (om inte annat så är jag åtminstone arrogant nog att tro på att jag kan det).

    Tack för att du höjer kvalitén på diverse diskussioner, jag vidmakthåller att även oförståeliga inlägg är läsvärda just för att du oavsett åsikt håller resonemangen klara och tydliga. Men än vad som kan sägas om folk i allmänhet…

  3. Klockrena <3 Tack för att du upplyser oss både kvinnor och män på våra beteenden och förväntningar som inte alls är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *