Mansbilder.

Har ägnat mig åt att scanna in alla de bilder jag hittat, vilket verkar vara över 100 stycken! Säkert en del som är väldigt snarlika varandra. Tänkte lägga upp några av dem igen nu när det är någon slags rimlig bildkvalitet.
serieKravlistan! Denna ständiga kravlista!

skräpMän som nedvärderar kvinnor för att de i själva verket hatar sig själva. Tycker det är som tydligast när de snackar om hur överlägsen manlig vänskap är. Så uppenbart att det bara är hittepå???

Om nu män hatade kvinnor så mycket, varför vill de fortfarande ha relationer med dem? Det är ju inte som att det finns en syn på män att de inte har något värde om de inte har en relation med en kvinna, så det borde ju gå att undvika.

skönatjejerGud minns när en va den ”sköna tjejen”. Tur att en aldrig lyckades tillräckligt bra med det eftersom en var på tok för hysterisk.

Hela den här grejen med män som ba ”mmm sköna tjejer” är jävligt vidrig. Poängen är ju i princip att de ska slippa besvär genom att kvinnan ska se till att inte ta upp något med honom utan bära på allt själv.

Överlag tror jag inte att folk är mer eller mindre ”sköna”, snarare handlar det om maktdynamik. Kvinnor är ofta så kallat ”osköna” eftersom allt arbete i relationer åläggs dem vilket gör en till en spänd och nervös person.

 

4 reaktioner till “Mansbilder.”

  1. Måste bara säga att du är briljant och otroligt duktig på att fånga känslor och situationer som många aldrig skulle kunna sätta ord på. Känner igen mig i typ varje bild du gör. All kärlek till dig ❤️

  2. Åh, jag skulle älska att ha alla samlade i ett inlägg – jag letar ofta efter nån av dem 🙂

    (Obs! Detta är såklart inget jag förväntar mig att du ska ordna – det var mest för att uttrycka hur bra bilderna är.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *