Mer politiskt våld tack.

Greenpeaces aktion mot Forsmark är ju fan i mig asbra, fattar inte varför folk ska klaga. Att ta sig in med en fransk brandbil är ju så jävla värt bara det. Dessutom får de ju fram en god poäng genom att bara komma in på området, något som inte borde vara möjligt med tanke på vilken säkerhet ett kärnkraftverk bör ha.

Sen kan jag väl tycka att det är en lite konstig prioritering att gå på kärnkraften i tider som denna, men vem bryr sig. Jag vill ha lite mer politiskt våld i Sverige, vi är så jävla tråkiga när det kommer till sånt. Mer softa brandbilsaktioner tack.

3 reaktioner till “Mer politiskt våld tack.”

  1. HAHAHA JA! ska pissa på riksdagshuset. typ massiv kissprotest tänker jag mig. eller massiv sittprotest, för man får ju inte ens sitta var man vill i det här landet. så varför inte göra ett statement och ta sig in någonstans där man inte får vara och bah sitta.

    1. Inte tillräckligt mycket våld för mig =(. Alla emos på plattan gör det ju dock redan på vintern, den sk emotrappan som är inne i själva biljettspärrhuset är förbjuden att sitta i, men dem gör det ändå.

  2. Nä, men man kan väl ta med sig järnrör & skit att spöa vakterna med om de kommer & säger åt en. ;D

    Haha, jag brukar också sitta i den trappan. Mest för att jag vet att man inte får sitta där, men jag vill vara rebellisk & shit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *