Min alla hjärtans dag.

Satt och chillade hemma tills jag klockan sex på kvällen kom på att jag skulle åka hem till Emanuel och överraska med middag.I mitt huvud: tända ljus och servetter med hjärtan på, kanske ett glas champange med en jordgubbe i. Och så massa romantiskt sex med rosor i sängen!

Jag åkte då hem till Emanuel men lyckades tyvärr alldeles för sent luska ut att han skulle äta middag hos en vän. Mina drömmar om den perfekta överraskingsmiddagen föll sakta sönder inför min inre blick. Jag fällde en tår.

Men trots detta missöde så fick han en alla hjärtans dag-överraskning eftersom jag städade hela hans lägenhet. Den blev renare än det varit på ett år och när han kom hem hade jag såpaluktande hemmafruhänder och ont i ryggen efter 1,5 h idogt städande. Emanuel kom in genom dörren och gav mig bekräftelse för att jag städat så fint. Vi firade vårt fräscha uppdaterade förhållande genom att kolla på Mad Men och ojja oss över kvinnosynen.

4 reaktioner till “Min alla hjärtans dag.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *