Min nya favoritaffär.

En typ av affär jag aldrig vågar gå in i är asiatiska livsmedelsbutiker. De känns så interna och ogästvänliga.

Men för några dagar sedan i samband med mitt sushilagande så var jag i en sådan och bara myste runt. Älskar alla fina konserver och konstiga kryddor. I framtiden ska jag fan bara handla min mat här.

Appropå asiatlivs: kommer ihåg att jag läste nån LCHFblogg (ni vet ju vad jag tycker om sådant) om nån grej man skulle använda i maten (tror det kan ha varit tahini) och personen som skrev bloggen ba: ”man kan hitta den på hyllorna för invandrare”. Haha.

7 reaktioner till “Min nya favoritaffär.”

  1. Jag har aldrig riktigt varit ett fan av att gå in i såna butiker .. Tycker att det har någon speciellt kontig lukt + att det är otroligt smutsigt , eller ser så ut iaf .
    Vilken tur att man fortfarande bor hemma och har föräldrar som kan köpa något åt en ifall det skulle behövas 🙂

  2. När jag jobbade på livmedelsbutik sa chefen där ”Gå och plocka där den ”konstiga” maten ligger” såklart vad det utländska maten, för mig är svensk man den ”konstiga” beror väll på kultur och vart man kommer ifrån, svenskar är allt speciella… ;P haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *