Mina tio budord för killar.

 1. Prutta eller rapa gärna under sex. Vi tjejer gillar när det verkar som att ni inte bryr er det minsta om att göra det trevligt för oss.
 2. Stöna absolut inte! Gör ingen grej av att du njuter, tjejer tänder på killar som är lite härligt blasé.
 3. Säg alltid att du har haft sex med jättemånga, även om du inte har det. Vi tjejer hatar att känna oss speciella.
 4. Prata bara på engelska i sängen. Det finns inget som gör tjejer så vilda som lite engelska knull-fraser.
 5. Ansträng dig aldrig för att se bra ut inför oss. Tjejer gillar sluskiga killar.
 6. Om du är tjock, klaga inte. Bara strunta i det och fortsätt svulla. Tjejer älskar killar som inte bryr sig om hur de ser ut.
 7. Försök alltid att verka skitmogen. Även om det märks att du fejkar så tycker vi bara att det är gulligt, och moderskänslor är ju som känt en stor drivkraft i all kvinnlig kärlek, jämte viljan att bli förnedrad och bestämd över.
 8. Ha en massa hår under armarna. Om du inte redan har riklig hårväxt; skaffa tupé. Det är så sexigt när alla gammal svett samlas där.
 9. Bli alltid skitfulla. Det väcker också våra moderskänslor till liv.
 10. Snusa skitmycket. Helst baksnus som rinner lite sexigt över tänderna. Det skriker mandom!

Jag misstänker att Hugo Rosas prickar av rätt många av de här. Vad tror ni?

10 reaktioner till “Mina tio budord för killar.”

 1. Haha alltså, & så skriver han att man inte ska stöna för mycket utan naturligt, som om kvinnor inte har olika nivå på sina naturliga stön. Det där har man hört miljoner gånger men jag har aldrig fått något exempel på vad som är ’för mycket’. Ska fan ut & jaga det, vore kul att veta vilken den ’naturliga’ nivån är.

  1. Jag tänkte detsamma. Mitt stönande beror på hur trevligt jag har det. Om jag skulle behöva ligga och fundera på om jag låter för mycket eller ej så skulle det göra mig riktigt ofokuserad = osexigt, för mig!

 2. Bäst! Särskilt det där om att de inte ”vågar” visa att det njuter. Killar ska göra ljud när man har sex.

 3. Jag undrar lite vad som är ett naturligt stön. Eller snarare, hur killen ska veta om det inte är naturligt. Är det spontant så är det väl naturligt, oavsett hur högt, lågt eller eventuellt konstigt det låter? Och prutta eller rapa under sex behöver man väl inte göra någon big deal av vare sig killen eller tjejen står för det. Orkar inte med sådana där listor med hur tjejer eller killar ska vara, fan vilken jävla ”perfekt” primadonna han verkar vilja ha. Kul då bara med ditt motsats-svar- det visar ju på hur löjliga den här typen av krav och könsnormer är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *