Modell för en dag.

Satan vad jag har svårt för såna där ”modell för en dag”-fotograferingar. Folk blir alltid så jävla fula och tråkigt ”piffiga”. Typ får ett ”raffigt” tigermönstrat linne.

Jag ska börja köra modell för en dag och bara ta bilder på folk helt omejkade ute i skogen. Det hade varit mycket trevligare.

13 reaktioner till “Modell för en dag.”

 1. Håller med där. Vad är det för kul att presentera en bild av sig själv som inte ens egentligen visar en själv?

 2. Åh, vad jag håller med dig. Skitfula bilder som ofta gör även människorna i dem skitfula, och alltid dessa stela leenden & mainstream-redigeringar. Det syns verkligen att det är fotat i en vanlig tråkig studio också. Och sminket är ofta asfult liksom kläderna folket tar med sig eller blir tilldelade i studion.

  Jag har sett jättemånga vänners vänner som har såna där modell för en dag-bilder som profilbild på Facebook. Det komiska är att flera av dem har exakt samma upplägg på bilden. Så när jag ser deras bilder är det som att se kloner. Den enda skillnaden är att när man kollar närmare ser man att ansiktsdragen på tjejerna är lite olika.

 3. en till ”modell för en dag” – på facebook bland mina vänner och jag kraschar. Särskilt svårt har jag för de bilder när de sitter och vilar huvudet i händerna och bilden reflekterar sig i bordet… Som att de lutar sig mot en spegel…gaah..

  1. HAHA men jaa det är ju de bilderna jag syftar på! Har flera vänner eller vänners vänner som har den bilden! :O

  1. HAHAHAHHAHA åh, gulliga gulliga lilla fjortis som länkar mig 😀
   Då jag är mig själv och fick göra speciella saker just för att jag var jag 😀 hahahah. <3 Nej att hon är så jävla besatt av mig är pinsamt. Speciellt då detta INTE är "modell för en dag" bilder, bara samma upplägg 🙂

   1. *suck* är jag en fjortis för att jag tyckte bilderna på dig inte alls blev fina? du får jättegärna ”göra speciella saker”, men det utesluter inte att jag får ha en åsikt. Och nej jag är inte besatt av dig, jag råkade klicka in mig på din sida då du skickade ut live. Vill du inte att folk ska ha åsikter om dina bilder bör du inte skicka ut live där du ber folk säga ifall de gillar dem eller ej.

    Kram

   2. De ser inte så personliga eller speciella ut tycker jag. De är som en ”rockig” version av modell för en dag-bilderna som alla andra brudar har. ><

    1. Fast, då vet ju inte du (eller någon annan här) vem jag är som person heller 😉

     (och btw, modell för en dag betalar man, man får inte betalt)

     1. Estetiken är ju fortfarande densamma, och det var ju den både jag och Sophie kritiserade. Men man kan ha olika smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *