Mogis fittring.

Vad som är sjukt kul är att ringen som Mogi ska bära på modeveckan ser ut som en fitta.

Det är förvisso inget fel med det, jag tycke ringen var ganska snygg. Den hade dock lika gärna kunnat vara en produkt av någon feministisk konstfackselev. Ärligt talat.

Jag undrar om Mogi tänkt på detta själv. Jag undrar om någon annan kommer tänka på det eller om det bara är jag som fått mina sinnen förstörda av all fittkonst. Roligt hur som helst.

8 reaktioner till “Mogis fittring.”

 1. Jag tänkte exakt samma sak när jag såg ringen!
  Funderade en stund på att kommentera och länka till en bild på mer explicit fittkonst… men då kanske hon inte använder den och det vore synd!!

  1. Hon hade fått kommentarer om det och inte brytt sig så mycket verkade det som. Roligt!

 2. Den är ju faktiskt formad som en fitta. Och pärlan skulle kunna vara en lite surrealistiskt överstimulerad klitta, alternativt ett fittsmycke.

 3. Ha-ha! Det var det första jag tänkte när jag såg den. Men så har jag en tendens att se fittor och snoppar lite överallt. Tycker tex att svär-föräldrarnas krokar ser ut som små minipenisar. (minipenis ville datorn ändra till Turmenistan?)

  1. Ville din dator ändra det? Märkligt.

   Men alltså, det är ju en klockren fitta tycker jag. Ingen övertolkning här inte!

 4. Hahah, det var precis det jag tänkte! funderade på om någon skulle break the news för henne så att säga, hade velat se den reaktionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *