När inte ens the Sims funkar längre.

På sista tiden har det hänt sjukt många gånger att jag inte haft någon lust att göra något. Ni vet de gångerna man bara sätter sig framför något hjärndött spel och ”kör”.

Problemet är att jag inte längre tycker om att spela hjärndöda spel. The sims har ju annars varit mitt ”deppa-runt-och-ha-dåligt-samvete-för-att-man-inte-gör-något”-spel. Men nu blir jag arg när jag spelar det för att det är så jävla tråkigt.

Så vad ska jag göra av mitt liv nu när min deppaktivitet inte funkar längre? Mia Törnblom hade säkert tyckt att detta var ett guldtillfälle att fylla den tiden med något nyttigt istället, men jag vette fan.

7 reaktioner till “När inte ens the Sims funkar längre.”

    1. Jag skulle nog inte säga att jag ”gillar böcker”. Jag läser knappt allslängre, tyvärr. Alldelse för jobbigt. Oavsett så kan en bok aldirg uppfylla samma behov som the sims, ytlig och lättillgänglig stimulans.

      1. Ja, men det är ju precis detta som är vårt problem, ytligheten äter upp oss inifrån. Du får inte vara så jävla lat. Att kasta bort sitt liv på meningslöst skit är ingen bra idé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *