Nominera mig!

Nu är det dags att nominera till Blog Awards!!! Tycker såklart att ni ska nominera min lilla blogg. De har ju tagit bort kategorin ”provokatör”, vilket jag egentligen tycker är bra eftersom den är ganska fånig, men lite tråkigt också eftersom det är en kategori jag passar ganska bra in i. Dock så finns kategorin Guldpennan där jag tycker att jag passar rätt bra också. Trist att typ alla kategorier rör mode eller träning, men jaja, det är väl vad en kan förvänta sig av

Såatteeeh… Nominera mig gärna! Det kan en göra här.

11 reaktioner till “Nominera mig!”

  1. nominerad. vilka sjuka kategorier då, snacka om att verkligen jobba för att fördumma bloggklimatet.

  2. Gjort såklart! Trist bara att nomineringen automatiskt triggar igång blöt Carter som åmar sig.

    1. Den kategorin… Orkar inte. Trist att de sorterat ut de flesta kategorier som inte rör mode/smink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *