Nominera mig va!

Har fortfarande inte fått veta vad den där kommentaren handlade om vilket är frustrerande som tusan. Utöver det så är jag alldeles för trött för att orka ta mig för något vettigt ikväll.

Jag vill återigen uppmana er att nominera mig till blogawards. Guldpennan, inspiratör eller provokatör verkar passande. Annars vore blogstar fint, för då kan man vinna bloggkontrakt på Veckorevyn. Ni fattar väl vad det innebär? Jag får dels pengar för att skriva vilket kommer göra mig ännu mer motiverad, dels kommer min blogg dyka upp bland alla deras smink-, sex- och modebloggar.

Och så vill jag bara säga att jag väl kan förstå varför vissa anser det osmakligt med borgarpiñatas, men det är väl ändå att överdriva att, som vissa gör, hävda att det är att lära barnen att det är okej att slå ihjäl borgare. Det är bara löjligt. Och om vi ska vara sådana; vad sänder det för signaler att skära en tårta föreställande en svart kvinna? Dessutom är motiveringen både sann och kul; de ska släppa ifrån sig de godsaker de stulit från folket. Inget om att slå ihjäl här inte.

10 reaktioner till “Nominera mig va!”

 1. Vad är det för ”godsaker” de stulit från ”folket”?

  De har lättat skattebördan, det enda de tagit ut är skatt till en lägre nivå än vänstern.

  Varför inte printar inte vänstertrollen ut sina egna pressbilder och fyller med andras pengar, och låter folket slå sönder skiten?

  Det är lustigt och beklagligt hur du ständigt kommer med pekpinnar och restriktioner till andra människor, fast du själv inte producerar ett skit. Du har inga företag, du styr inte över någon produktion, du tillför inget mervärde än din åsiktsspruta om vad andra människor borde ha för sig och hur människor som faktiskt skapar någonting borde bete sig.

  En liten kravmaskin av rang. Tips; starta ditt eget bilföretag och producera bilar som nyttjar biodiesel som drivmedel, konkurrera ut Lexus, Volvo, whatever och miljösäkra din egen produktion bäst du vill.

  Eller är det för jobbigt? Du vill bara tycka, tycka och tycka. Mot bakgrund av din gedigna gymnasieutbildning och långa arbetserfarenhet inom logistik och produktion?

  En liten osnuten tyckare som lider av kravdiarré är vad du är!

  1. Fattar inte varför jag, i egenskap av konsumtionskritisk, skulle leva upp till mina egna idéer genom att själv producera saker. Väldigt konstigt.

   1. Framförallt var det inte ens min egen beskrivning. Menade inte att den nödvändigtvis var riktigt, bara att budskapet uppenbarligen var ett annat än att man fick slå borgare sönder och samman.

 2. Också roligt hur du halvt på skämt, mest på allvar tror att dina alster motiverar någon typ av ekonomisk ersättning.

  Får du många napp via denna blogg?

  1. Nåja, du får väl tycka att det jag gör är skit om du vill. Jag får tillräckligt med uppskattning från andra håll för att det ska kännas ganska oviktigt i sammanhanget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *