Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Ok tack för info.

När jag inte orkar svara på någon jävla antifeminist skriver jag för det mesta bara ”okej”/ok tack för info/tack för denna nyttiga information om världen/sakernas tillstånd. Alltså, folk som kommer in och bara presenterar ”fakta” och ba ”ha, där fick du din feminist”… De förtjänar inget annat svar. Jag brukar ändå publicera deras kommentarer för underhållningens skull. Jag undrar verkligen vad de har för självbild. Tror de ärligt talat att de ska kunna övertala mig om något, eller vill de bara bråka och känna sig intelligenta.

5 kommentarer till Ok tack för info.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv