Paus för lite förlöjligande av meningsmotståndare.

Nu tänkte jag ta en paus för lite banal förlöjling av meningsmotståndare. Facebookgruppen för överklassafarin Odla ditt klasshat har blivit ett forum för överklassungdomar på Saltis som odlar sitt klasshat gentemot underklassen. Typ såhär låter det:

utan klasskilnader och orättvisor finns det inget att sträva efter, vad är då anledningen att arbeta i skolan och skapa ett rikt välmående land som Sverige? ingen skulle sträva efter chefsjobb efter som att det inte skulle betala bättre. alla skulle vara skitiga arbetare i fabriker med ännu sämre lön än vad arbetarklassen har nu, open your eyes people!

Det denna personer säger är alltså att man måste ha det dåligt för annars kommer inte folk vilja ha det bättre. Det absolut bästa samhället borde alltså vara ett där folk har det riktigt riktigt dåligt, så de blir motiverade att kämpa mer. Alltså herregud, jag avlider.

2 reaktioner till “Paus för lite förlöjligande av meningsmotståndare.”

  1. 100% arvsskatt och förbud för föräldrar att bidra med pengar, bostad eller jobbkontakter efter 18-årsdagen borde väl vara den enda rimliga slutsatsen av det resonemanget. Vi vill ju liksom inte ha en massa folk som har en rimlig levnadsstandard fast de inte har jobbat. Så ineffektivt. Så oekonomiskt med all jobbmotivation som går om intet pga folk som föds i rika familjer. Bedrövligt faktiskt. Ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *