Prenumeranter, träd fram.

En sak som stör mig är att det alltid är så fula videos till youtubelåtar. Antingen nån jävla spexare som gjort nån konstig ”tolkning”, en enda bild eller nåt jävla kollage med ”fina saker”, typ cupcakes och katter och sånt vill jag i ärlighetens namn inte besudla min blogg med.

Jag vill kunna lägga in endast ljudfilen. Det går säkert, fattar dock inte hur man gör. Nån som vet?

Dessutom: jag har inte mindre än åtta (!) prenumeranter på bloglovin. Inte så många kanske, men det är rätt coolt att åtta personer är såpass intresserade av mig och mina åsikter att de vill prenumerera på min blogg. Så, vilka är ni? Träd fram i ljuset snälla.

13 reaktioner till “Prenumeranter, träd fram.”

  1. Jag vet hur man gör! Du ska kryssa ur boxen för visa kant, den ska vara helt tom. Sen kopierar du koden och klistrar in den i den blogg, varpå du ändrar värdena för height till 25 på båda ställen. Sen ska det funka och du slipper dessa fula videor. ^^

    Jag är en prenumerant av din blogg! =D

  2. Jag prenumererar på din blogg. Jag följer alla bloggar som skrivs av de jag känner, de som går i min klass eller som har gått i min klass. Inte riktigt av intresse, jag gillar bara att hålla koll.

    1. Jag följer också allt sånt. Men känner vi varandra på nåt sätt så, du avslöja rju inte din identitet på din blawg.

  3. Hej! Jag prenumererar på dig blogg och har läst den i mer än ett år utan att någonsin kommentera, vilket nästan känns lite pinsamt att erkänna. Hur som helst håller jag med dig om att den är genial. Du är oerhört intelligent och inspirerande och ser ofta saker ur perspektiv jag inte ens har tänkt på existerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *