Presentera er!

Är så sjukt peppad efter sverigebesök, häng med politiskt engagerade ungdomar och intressanta diskussioner.

Har dessutom fått en massa nya läsare! Kanske på grund av mitt brev till DennisM.

Skriv gärna lite om er själva. Vad gör ni, vad är ni intresserade av och hur hittade ni hit? Vore dessutom kul att läsa era bloggar (klickar mig alltid in på dem som kommenterar, men är sjukt slö på att kommentera själv).

6 reaktioner till “Presentera er!”

 1. Hej! Jag hittade din blogg för ett halvår sen typ genom Lady Dahmers för jag tyckte att ditt bloggnamn var hysteriskt roligt. Trodde också på det tills du skrev om bloggbråket, haha.
  Bloggar inte (längre), skrev bara lite om mitt år som student i England ett tag.
  Läser Socialantropologi på SU och stör mig på att du är mycket bättre på det än mig 😉 Gillar verkligen din blogg skarpt, du är knivskarp i dina resonemang och störtskön i övrigt.

 2. Jag tror att första gången jag hittade hit var via Hanna Fridén, och har snubblat in här i omgångar sedan dess. Numera läser jag lite oftare – och kommenterar, uppenbarligen! – helt enkelt för att du skriver smart om viktiga saker som antingen redan är sjukt intressanta, eller så gör du dem spännande i din text.

  Annars läser jag till lärare (högstadie/gymnasie, matte+svenska – argumentationsintresse har styrt ämnesvalet*) och velar runt i en sörja av obestämda åsikter. Sa jag att jag gillar hur tydlig du är?

  *Jag fick in alla räknesätten! Kanske lite fusk med stjärnan, men min dåliga humor får väl ingå i presentationen.

 3. Tror också att jag hamnade här via Lady Dahmer. Fastande för din blogg direkt och jobbar fortfarande på att läsa den från scratch. Jag är så imponerad över att du är så duktig på att argumentera, resonera och du är så klok. Många gånger när jag tror att jag vet vad jag tycker om en specfik fråga, som t ex prostitution, så tar du det ett steg längre eller ser det ur ett annat perspektiv och så måste jag gå tillbaka och omvärdera mina egna åsikter. Det är nog det jag älskar med din blogg – att den tvingar mig att ransaka mig själv.

  Sen gillar jag dina bilder. Jag fotade mycket förr och var duktig på det men kom bort ifrån det av nån anledning och har inte ens en kamera längre. Men det ska jag önska mig i julklapp så det ska det bli ändring på =)

  Anna-Karin heter jag egentligen. Innan jag för bara några månader sen blev feminist var jag en bitter tvåbarnsmamma som inte var rädd för att ta på mig offerkoftan i tid och otid och på god väg att sätta mig själv i den omtalade kvinnofällan. Arbetar som sjuksköterska, bor i en förort till stockholm och ska gå med i en ”Alla kan sjunga-kör” efter jul.

  Tack för tipsen om (den blivande) bloggen förrästen. Har en datanördssambo som ska hjälpa mig så det blir nog egen domän via wordpress. Tjoar till när den är uppe =)

 4. Jag hittade hit via twitter och den reklam du gjorde för din relationsutmaning. Kärlek och nära relationer intresserar mig och jag driver sedan mars i år Sveriges enda normkritiska dejtingsajt, http://www.fyrfarg.se. Jag hoppas att du så småningom återvänder till ämnet relationer.

  Precis som många andra gillar jag ditt reflekterande och analytiska sätt. Det jag har svårast för är att du ibland är oförstående gentemot andra människor eller till och med uppfostrande eller tillrättavisande.

  Till vardags är jag universitetslärare vid Linköpings universitet. Jag har bloggat i flera omgångar, men har ingen blogg igång just nu. Däremot försöker jag få en essä om kärlek utgiven. Vi får se om jag lyckas med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *