Problemet med bloggportalen.

Bloggportalen är ju då en sida där man kan se vilka nyheter som är mest omskrivna i bloggvärlden. Den är väl lite sådär halvbra förutom en grej, och det är den här kristna gubben som alltid skriver om alla toppartiklar och alltid lyckas få in ett bibelcitat eller något berättelse om jesus. Skärmdumpen är för några dagar sedan då han kommenterade nobelpriset i litteratur med att Tranströmer trots allt inte skrev bibeln och Steve Jobs död med att det vore sorgligt om han inte dog ”med jesus”.

Samma människa driver också ett gäng andra bloggar vars enda syfte är att dra trafik till hans egen. Ibland länkar han nämligen till sin riktiga blogg från alla andra bloggar vilket gör att den hamnar högst upp på länkade inlägg. Detta har han alltså sysslat med konsekvent i typ ett års tid.

Jag undrar dels hur fan han orkar hålla på men också varför hans spam inte har rensats bort än, utan alltid dyker upp när man är inne på bloggportalen. Lite trist tycker jag på en annars vettig ide.

4 reaktioner till “Problemet med bloggportalen.”

  1. Han brukar också skriva en hel del misogyn och HBTQ-fobisk smörja. Som när han kommenterade en artikel om transsexuella om att vi var sjuka individer som behövde ”guds hjälp” och skulle sluta lura oss själva…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *