Rösta på mig! Gör reklam för mig!

Jag har ju då blivit nominerad till årets bloggprovokatör! Tack alla ni som nominerade mig.

Jag är verkligen skitglad och hoppas såklart på att detta kommer ge min blogg mer publicitet. Dessutom får jag ju gå på bloggala och mingla med typ Kissie (kommer bli så jävla besviken om inte hon är där).

Det känns jätteroligt att jag har kunnat driva den här bloggen på det sätt jag gör och nå ut såpass mycket som jag har gjort, och det utan att jag har behövt tumma på olika principer som jag har när jag skriver.

Jag har nog tyvärr ganska liten chans att ta hem det eftersom de konkurrerande bloggarna är väldigt mycket större än min egen, men givetvis så uppmanar jag er ändå att rösta på mig här. Jag skulle tycka att det var jävligt coolt att vinna och jag uppskattar varje försök att värva röster (via twitter, facebook, bloggar etc) till mig något otroligt. Så ni vet liksom. Betänk att jag dagligen ägnar timmar åt att leverera i denna blogg SÅ DET ÄR NI FAN SKYLDIGA MIG!!!!!

Hehe. Nejmen tack så mycket för hjälpen, för att ni läser mig och tack i förskott om ni får för er att rösta på mig.

27 reaktioner till “Rösta på mig! Gör reklam för mig!”

 1. Fan vad ballt, ska rösta på dig direkt! Din blogg är som en litet tillflyktsrum från alla idioti där ute. Fortsätt med det du gör, du är en otroligt begåvad skribent och att du skriver om vettiga ting gör dig bara ännu mer awesome!

  1. Nej, det måste man inte. Däremot så får man inte rösta igen när man väl skickat in formuläret, även om man glömt någon kategori.

   1. Hm, min säger att man måste rösta i alla kategorier, och den vägrar ta min röst om jag inte valt någon på alla. Högst upp står det:

    ”Rösta genom att välja din favorit i varje kategori och klicka sedan på knappen ”Rösta” längst ner. Logga in på Facebook för att registrera din röst. Observera att du endast kan rösta en gång!”

    Vad konstigt. Får knappra runt lite.

 2. i detta fall får vi låtsas att tanken räknas fast att den inte gör det men jag lackar ur varje gång det är facebooktvång & klickade ner.. men jag hoppas att det går bra trots celeber konkurrens!

 3. Det var svårt att välja mellan dig och Dahmer, men jag röstade på dig tillslut. Och det är inte alls säkert att du har sämre chans. Jag kommer ihåg för några år sedan när Mammabecka vann trots att både Paow och Gaybloggen tävlade i samma kategori. Ibland kan trogna läsare vara betydligt mer värt än många läsare!

  1. Jag tror nog att det är Lady Dahmer som är min verkliga konkurrent.

 4. Wtf du kommer inte vinna! ”very very cool kändisbloggare” HANNA kommer VINNA!!!! Fyfan vad taskig du är som säger att du är ”very very cool kändisbloggare” hanna kanske säker lite om sig också men hon e sån! Jävla fucking fittbitch!

 5. Hahaha… hittade på Widerstedts blogg om de nominerade: ”Fanny Åström orka jag inte ens kolla in för då blir jag bara besviken? Hon ser ut som ännu en feministtönt som tror hon är vågad och cool för att hon tar upp “heta” och “debatterade” ämnen som typ varför man serverar sämre mat i skolorna än vad man gör på fängelsen”.

 6. Tycker iofs att du snarare borde varit nominerad till duktig-skribent-priset (Guldpennan eller vad det heter)

 7. Du. Hur röstar jag på dig? Om jag fortfarande kan göra det vill säga. Jag älskar din blog men har ingen aning!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *