Snart åker jag.

Idag är det mindre än en månad kvar till jag åker och jag är sjukt nervös. Ett fullt realistiskt scenario för mig just nu: familjen jag ska till försvinner mystiskt och jag får stå där ensam på flygplatsen. Herregud, övertyga mig om att det inte kommer hända.

6 reaktioner till “Snart åker jag.”

  1. När jag åkte till Frankrike som 18-åring, ett skolutbyte, så hade jag inte fått kontakt med någon innan jag åkte. Förmedlingen hade dock ordnat en tågbiljett från Paris. Rädslan när jag steg av det där tåget i ett regnigt Bretagne. Jag överlevde (det kom en rektor och hämtade mig), och det kommer du också att göra.

  2. Nej nej nej, det kommer nog gå bra! Tror snarare som Sofia att det finns annat som kan vara större problem. Typ hur familjen behandlar sina barn eller något som gäller din lön. Men förhoppningsvis går allt det bra även det. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *