Spamkommentar.

Fick en fin spamkommentar idag.

Hej! :D Följa varandra på bloglovin? :)

(Förlåt om du redan fått en kommentar)

Inte nog med att personen langar den sedvanliga ”följa varandra”-grejen. Hen är dessutom medveten om risken att hen har skrivit samma sak på min blogg innan, och ber därför om ursäkt om det skulle vara så. Lustigt.

Funderar fan på att börja följa bara för sakens skull.

4 reaktioner till “Spamkommentar.”

 1. Snacka om att göra bort sig ännu mer. Då har man ju verkligen gjort det klart för sig själv och den andra att man egentligen inte bryr sig om den blogg man kommenterat på, utan man vill bara ha prenumeranter. Okej, det fattar man ju utan ursäkten också, men snacka om att driva det till sin spets…

 2. säga vad man vill om såna kommentarer, men det är ju åtminstone en riktig mänska som skriver dem! jag får UTESLUTANDE spam på engelska (och min blogg är skriven på svenska), en av de senaste ser ut så här:

  ”Laughter and tears are both responses to frustration and exhaustion. I myself prefer to laugh, since there is less cleaning up to do afterward.”

  alltså… va??? jag vet inte om jag ska skratta eller gråta jag…

  1. Haha, underbart. Min favorit är alla som ”tackar för den mkt användbara informationen”.

  2. Jag får också skitmånga sådana allmänt positiva på engelska. Det blir liksom obehagligt tillslut. De flesta av dem är spam som jag lyckats bli av med genom att installera plug-inen ”Akismet”.
   Nu vet en knappt vilka kommentarer en ska lita på eller ej, blivit väldigt skeptisk till allt som inte är väldigt relaerat till inlägget vilket är väldigt få…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *