Ta er i kragen fan.

Jag gillar iden med att h&m samarbetar med kända designers. Det är kul att man vill göra något väldigt exklusivt lite mer lättillgängligt genom dessa samarbeten. men allvarligt talat, Versaces och h&ms samarbete ser fan ut som skit. Tyvärr.

Detta är ju inte direkt en inflytelserik modeblogg men om någon från h&m läser detta: ta er i kragen fan. Bara för att ni bjudit in en asstor designer så kan ni inte leverera vilken skit som helst. Tyvärr. Lite styrning kanske vore på sin plats?

4 reaktioner till “Ta er i kragen fan.”

  1. Alltså jag gillar inte vare sig HM’s eller Lindex kläder för det mesta, det är för ”tantigt” mina ögon. Mycket av kläderna påminner om något min farmor hade när hon var ung…

    1. Inte h&m:s grejer tycker jag väl. Tycker deras kläder är skitbra för det mesta.

  2. Åh, jag håller med. Det är fruktansvärt. Där ser man verkligen hur mycket märket säljer, för vem fan skulle ta på sig de där kläderna om de hade hängt under något annat namn i en annan butik?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *